Добре дојде во Европа!

 - Доаѓаме од различни земји и зборуваме на различни јазици, но овој континент е домот што го споделуваме.
Дојди со нас и заедно ќе ја истражиме Европа! Тоа ќе биде патување полно со авантури низ времето и просторот и ќе дознаеш мноштво интересни нешта.

Дали знаете?

Творецот на поимот РОБОТ е чешкиот писател Крел Чапек